Jennifer Lopez si Alex Rodriguez s-au logodit! – gândul
Mon, Mar 11th, 2019

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez s-au logodit!

Inelul cu diamant este absolut superb!

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez s-au logodit! Cele doua vedete au postat pe paginile lor de Instagram frumosul inel primit de cantareata, Alex Rodriguez insotindu-si postarea de textul, „a spus da”, in vreme ce J.Lo a postat 8 inimioare rosii.

Cuplul este in vacanta la plaja, iar cererea in casatorie este un final cat se poate de potrivit pentru escapada lor romantica.

J.Lo si Alex sunt inseparabili din februarie 2017, cand si-au inceput relatia si au facut-o publica. Se antreneaza impreuna, poarta aceleasi pijamale de Craciun si merg aproape exclusiv impreuna la evenimentele de pe covorul rosu.

Dar prima lor interactiune a avut loc cu mult mai mult timp in urma. In octombrie, Alex a postat un poster semnat de J.Lo pentru el acum aproape 20 de ani, cand el era la inceputul carierei, dar ea era deja un superstar cu acte in regula. „Pentru Alex. Cu dragoste”, a scris aceasta la vremea respectiva.

Pentru Jennifer este a patra casatorie – aceasta a divortat de Marc Anthony in 2014 – iar pentru Alex este a doua – acesta este divortat din 2008.

De-a lungul timpului, nu s-au sfiit sa-si declare iubirea reciproca.

„Tu imi faci lumea un loc mai frumos si mai stabil… viata noastra este in continua schimbare si miscare… dar tu ma faci sa ma simt ca o adolescenta care o ia de la capat”, a postat cantareata pe Instagram la aniversarea lor de doi ani petrecuti impreuna.

Acum se pare ca cei doi se vor bucura de multi ani impreuna in continuare. Abia asteptam sa vedem cum va arata nunta lor. Inca nu se zvoneste nimic legat de aceasta, dar probabil va mai dura, avand in vedere ca J.Lo urmeaza sa plece in turneu pe 7 iunie.

Si Alex are un program foarte incarcat in prezent, bucurandu-se de o reintoarcere a popularitatii dupa incheierea carierei de jucator de baseball. Acum este un foarte iubit comentator sportiv, antreprenor si logodnicul uneia dintre cele mai apreciate staruri pop ale momentului.

sursa www.andreearaicu.ro Foto: Instagram – Alex Rodriguez

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved