Johnny Depp, sărutat pe gură de o blondă divorțată și cu doi copii. Cine e femeia – gândul
 
Thu, Jan 17th, 2019

Johnny Depp, sărutat pe gură de o blondă divorțată și cu doi copii. Cine e femeia

Actorul american are admiratoare în toată lumea, dar puține au șansa să ajungă atât de aproape de el.

Johnny Depp (55 de ani) a fost sărutat cu foc de o femeie blondă la un eveniment caritabil care a avut loc sâmbătă, 8 decembrie 2018. Actorul nu s-a împotrivit, mai ales că în ultimul an a fost un bărbat singur. În 2017, acesta a divorțat de fosta soție, actrița Amber Heard.

Femeia misterioasă are 48 de ani, e divorțată de 11 ani și are doi copii. Ea a pus această fotografie pe contul ei de Instagram și i-a înnebunit pe urmăritorii ei. Fiindcă poza a suscitat comentarii aprinse, Letitia Frye a revenit cu o postare în care a lămurit lucrurile.

Femeia a explicat că ea și Johhny Depp sunt prieteni vechi și obișnuiesc să facă acest gest tandru în fiecare an pentru a-și arăta prețuirea unul față de celălalt.

Cei doi s-au întâlnit la evenimentul din weekend pentru a se alătura cauzei nobile a lui Alice Cooper, care strânge bani pentru tinerii din SUA. Bunuri și lucruri personale ale unor celebrități au fost scoase la licitație, iar unele s-au vândut cu sume fabuloase.

De exemplu, chitara și tabloul pe care Depp le-a adus la eveniment s-au vândut cu 50.000 de dolari.


Actriță și filantroapă cunoscută peste Ocean, Letitia Frye a strâns circa 400 de milioane de dolari în urma licitațiilor caritabile organizate în ultimii 15 ani. E divorțată de la vârsta de 37 de ani și are doi copii, o fată și un băiat. În 2015, fostul ei soț s-a sinucis prin împușcare, lăsând-o pe Letitia și pe copii fără asigurare, fără bani, dar și cu un munte de datorii.

sursa www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved