Kate Middleton ar putea muri! Ducesa NU are voie sa fie insarcinata – gândul
Sun, Jun 1st, 2014

Kate Middleton ar putea muri! Ducesa NU are voie sa fie insarcinata

61522655

Kate Middleton si Sotul sau, printul Harry au parte de momente ingrozitoare. Conform unei reviste de peste ocean, ducesa a ajuns sa cantareasca 44 de kilograme si are foarte mari probleme de sanatate.

Kate Middleton in varsta de 32 de ani ar avea mari probleme cu greutatea, scrie revista americana Life& Style.

Sotul sau, printul william este extrem de ingrijorat de starea ducesei si a adus medici de renume care sa o ingrijeasca si sa o puna din nou pe picioare. Kate este extrenuata si slabeste in fiecare zi, acum ajungand sa aiba doar 44 de kilograme.

“Este atât de obosită la sfârşitul zilei, încât nu se mai poate ridica din pat. Este extenuată, iar prinţul William este foarte îngrijorat”, a declarat o sursa apropiata celor doi.

Kate a avut coplicatii si in timpul primei sarcini, cea cu george, cand ducesa a avut varsaturi in exces. Acum, se presupune ca aceasta ar avea o boala destul de grava a sistemului imunitar si ii este foarte greu sa aiba un copil.

sursa: www.cancan.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved