Kate Middleton tine un regim pe baza de alimente neprocesate – gândul
Tue, Jun 17th, 2014

Kate Middleton tine un regim pe baza de alimente neprocesate

s2.bizwiz.ro

Kate Middleton i-a surprins pe toti cu faptul ca a reusit sa isi pastreze silueta dupa nastere. Potrivit Daily Mail, acest lucru s-ar datora regimului pe baza de alimente crude pe care sotia printului William l-a adoptat de catva timp.

“Kate are deja o silueta ideala, dar vrea sa aiba si o piele luminoasa”, a declarat un apropiat al ducesei de Cambridge pentru cotidianul britanic.

Conform unor experti in nutritie, acest tip de regim inseamna si avantaje deloc neglijabile asupra pielii, parului si unghiilor, pentru ca vitaminele din alimentele neprocesate se pastreaza mai bine. Un alt avantaj mentionat de Daily Mail este ca alimentatia sanatoasa sporeste fertilitatea.

Potrivit Daily Mail, silueta lui Kate Middleton a avut fluctuatii in ultimii ani. Astfel, la intrarea la universitate avea marimea taliei 38, iar la sosirea la Londra, scazuse la 36, pentru ca acum, cand este mama micului print George, sa fie de doar 34.

sursa: www.business24.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved