Kate şi William, CADOU cu tâlc din partea Finlandei: PREZERVATIVELE sunt incluse – gândul
Thu, Jul 4th, 2013

Kate şi William, CADOU cu tâlc din partea Finlandei: PREZERVATIVELE sunt incluse

 

Prinţul William şi soţia sa, ducesa Catherine, au primit, înainte de naşterea primului lor copil, trusoul standard pe care autorităţile finlandeze îl oferă noilor mame – un pachet care include haine pentru bebeluşi, dar şi prezervative pentru părinţi.

Acest trusou este oferit tuturor cuplurilor care aşteaptă un copil, de către statul finlandez, încă din anii 1930, şi pare a fi unul dintre motivele pentru care această ţară are una dintre cele mai mici rate de mortalitate infantilă. Obiectele din cutia de carton standard sunt unisex. Pachetul include hăinuţe, produse de îngrijire pentru copil, dar şi prezervative pentru noii părinţi.

“Suntem încântaţi că am primit acest cadou oferit cu generozitate de Guvernul finlandez. Este un gest foarte bine gândit şi le suntem recunoscători”, au declarat prinţul William şi ducesa Catherine, potrivit purtătorului lor de cuvânt.

Ambasada Finlandei în Marea Britanie a confirmat faptul că în cutie se află şi prezervative. “Pachetul oferit ducelui şi ducesei de Cambridge include şi prezervative. Ei au primit cutia pe care o primesc toate femeile însărcinate din Finlanda“, a declarat un purtător de cuvânt al ambasadei, adăugând că prezervativele fac parte din acest trusou pentru a-i aminti proaspetei mame că, indiferent de faptul că tocmai a născut, ar putea rămâne din nou însărcinată în curând.

Trusoul proaspetei mămici are o tradiţie de peste 75 de ani în Finlanda. Tinerele femei pot opta pentru trusou sau pentru un cec de 140 de euro. În prezent, două treimi din femeile însărcinate din Finlanda aleg cecul.

Bebeluşul prinţului William şi al ducesei Catherine se va naşte la jumătatea lunii iulie. Pe 3 decembrie 2012, la peste un an şi jumătate de la nunta lor somptuoasă, prinţul William şi soţia sa, Catherine, au anunţat că vor avea primul lor copil, viitorul moştenitor al tronului Marii Britanii, iar această veste era aşteptată cu înfrigurare şi speranţă, de multe luni, de întregul regat.

sursa: www.realitatea.net

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved