Kinsey Wolanski: „Unii fotbaliști de la Liverpool mi-au trimis mesaje private după meci” – gândul
Sun, Jun 16th, 2019

Kinsey Wolanski: „Unii fotbaliști de la Liverpool mi-au trimis mesaje private după meci”

Kinsey Wolanski, modelul care a intrat pe teren în timpul finalei UCL dintre Tottenham și Liverpool îmbrăcată sumar, spune că jucătorii campioanei s-au ținut de flirturi după ce s-au văzut cu trofeul în brațe.

Kinsey Wolanski face dezvăluiri incitante la 9 zile de la marea finală de UEFA Champions League. Modelul, care a intrat pe teren la jumătatea primei reprize a meciului Tottenham – Liverpool, spune că fotbaliștii campioanei i-au trimis mesaje private pe telefonul mobil.

Tânăra, care a fost reținută și a petrecut cinci ore în arest, jură că nici nu-i cunoaște pe cei care au flirtat cu ea prin SMS.

Nu dau niciun nume, dar câțiva jucători de la Liverpool mi-au primis mesaje private după ce am întrerupt meciul. Sincer, nici nu-i cunoșteam până să le verific profiurile (pe rețelele sociale – n.n.). Nu le-am răspuns fiindcă eu am deja un iubit”, a declarat Kinsey Wolanski, citată de ziarul The Sun.

Kinsey Wolanski: „Vreau să mă retrag din activitate până la 30 de ani”

Modelul în vârstă de 22 de ani a obținut atenția lumii întregi după ce a intrat pe teren în timpul finalei UCL. Îmbrăcată sumar, Kinsey a afișat un mesaj publicitar pe costumul de baie pe care l-a purtat. Tânăra a făcut reclamă site-ului deținut de iubitul ei, vloggerul Vitaly Zdorovetskiy.

Tânăra mărturisește că vrea să se retragă din „activitate” până să împlinească 30 de ani și plănuiește să întrerupă și alte partide de fotbal. Până acum, notorietatea ei a sporit pe rețelele sociale. Doar pe Instagram a câștigat aproape 2 milioane de noi abonați în câteva zile după meciul Tottenham-Liverpool. Iar sumele din publicitate pe care le câștigă sunt direct proporționale cu numărul admiratorilor de pe Instagram.

„După ce am fost eliberată din arest, am ajuns la peste 2 milioane de abonați, de la 300.000. Nu poți cumpăra acest gen de publicitate. Dintr-o dată eram celebră pe tot globul, iar ofertele de joburi curgeau. Nu cred că am făcut rău cuiva, a fost doar ceva distractiv”, mai spune tânăra.

sursa www.protv.ro

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved