La 9 luni de la prima nastere, a aflat ca va avea tripleti. Reactia femeii cand medicul i-a dat vestea – gândul
Mon, Aug 11th, 2014

La 9 luni de la prima nastere, a aflat ca va avea tripleti. Reactia femeii cand medicul i-a dat vestea

1407705832249_Image_galleryImage_FAO_JANET_TOMLINSON_MAIL_

Sarah Ward din Londra a fost extrem de fericita cand a aflat ca este insarcinata, dupa luni bune in care minunea se lasa asteptata. Cand fiul ei avea doar 9 luni, femeia a aflat ca este din nou gravida, de data asta cu tripleti.

Dupa ce l-a adus pe lume pe Freddie, Sarah nu a mai folost protectie. Isi mai dorea un copil, insa, nu s-a gandit nicio clipa ca va avea tripleti, mai ales ca nu a facut niciun tratament.

“Am avut un soc cand medicul mi-a spus. Este un chin pentru noi cu patru baieti. Ne trebuie doua ore pana iesim din casa. Ii iubesc, dar este foarte greu”, spune mama.

“Cand medicul a rostit cuvantul tripleti, am crezut ca o sa cad din picioare. Cateva minute nu am putut sa vorbesc”, a mai spus femeia.

Din fericire, cei doi baieti si fetita s-au nascut sanatosi, iar dupa cateva zile in spital, au fost externati si luati acasa de parinti.

1407705802537_Image_galleryImage_FAO_JANET_TOMLINSON_MAIL_

AICI PUTETI VEDEA IMAGINI CU FEMEIA SI FAMILIA EI.

Sursa: stirileprotv.ro, Daily Mirror / Daily Mail

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved