La ce tulburări de comportament eşti predispusă, în funcţie de zodie – gândul
Tue, Sep 10th, 2013

La ce tulburări de comportament eşti predispusă, în funcţie de zodie

Descoperă care sunt slăbiciunile zodiei tale care ar putea conduce la apariţia unor tulburări de comportament sau de personalitate. Iată care pot fi acestea, în funcţie de zodie:

Rac (22 iunie – 21 iulie)
Nativii din rac sunt predispuşi să adune tot felul de lucruri în casă, până când aceasta devine de nelocuit. Problema se numeşte disposofobie sau hoarding, termenul preluat din engleză. Pentru că îşi iubesc foarte mult locuinţa, nativii din rac sunt predispuşi să dezvolte o astfel de tulburare.

Leu (22 iulie – 22 august)
Nativii din leu riscă să dezvolte tulburarea de personalitate narcisistă. Pentru că sunt persoane egocentriste, aceştia pot ajunge să se idolatrizeze şi să fie atât de îndrăgostiţi de propria persoană încât asta să le schimbe complet comportamentul.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Nativii din fecioară riscă să sufere de tulburarea obsesiv – compulsivă. Această afecţiune include principalele obsesii ale acestei zodii: perfecţionism, obsesia pentru muncă, ordine, reguli stricte.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Balanţele au tendinţa de a accepta situaţii care nu sunt în favoarea lor, iar masochismul este o tulburare care îi poate afecta mai puternic decât pe alţi reprezentanţi ai zodiacului.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Scorpionul este semnul zodiacal ce reprezintă sexualitatea. De aceea, tulburările de comportament care îi pot afecta sunt cele de tip sexual.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Dependenţa de jocurile de noroc este o problemă care îi poate afecta adesea pe nativii din săgetător. Aceştia pot cădea pradă unei forme accentuate de dependenţă pentru că sunt atraşi de risc şi de adrenalină, iar jocurile de noroc le satisfac aceste nevoi.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Nativii din capricorn pot ajunge să fie dependenţi de putere, iar printr-o tulburarea de personalitate, aceasta se va manifesta prin sadism.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Nativii din vărsător sunt predispuşi la tulburarea de personalitate antisocială. Pentru că sunt persoane nonconformiste, aceştia pot atinge un prag maxim de desconsiderare a ordinii sociale şi refuză să se supună regulilor acesteia.

Peşti (19 februarie – 20 martie)
Pentru că sunt firi emoţionale şi sensibile, nativii din peşti riscă să se refugieze în consumul de droguri şi alcool. Abuzul de substanţe care îi fac să vadă realitatea cu alţi ochi îi ajută să treacă mai uşor peste instabilitatea emoţională.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Nativii din berbec sunt predispuşi la ADHD, o tulburare de comportament manifestată prin hiperactivitate, lipsa capacităţii de concentrare şi impulsivitate. Acestea sunt şi câteva dintre caracteristicile acestei zodii.

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Nativii din taur sunt recunoscuţi pentru plăcerea de a mânca, dar şi pentru obsesia pentru sănătate şi forma fizică. Această combinaţia poate avea drept rezultat bulimia, în cazul unora dintre ei. Bulimia este o tulburare de alimentaţia caracterizată de consumul exagerat de alimente, urmat de vărsături provocate.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Nativii din gemeni riscă să mintă compulsiv. Aceasta este o tulburare de personalitate caracterizată de dorinţa necontrolată de a minţi, indiferent de consecinţe.

sursa: www.eva.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved