La numai 2 ani, un baiat din China face minuni pentru mama lui. A readus-o la viata din coma – gândul
Tue, Sep 24th, 2013

La numai 2 ani, un baiat din China face minuni pentru mama lui. A readus-o la viata din coma

Este o poveste care nu are cum sa nu impresioneze. Este vorba despre iubirea puternica dintre o mama si fiul ei de numai 2 ani, care are grija de ea mai ceva ca un parinte.

Zhang Rongxiang, din China, era insarcinata cand a intrat in coma din cauza unui teribil accident de circulatie. Medicii i-au spus atunci sotului ca femeia nu isi va mai reveni niciodata, dar ca bebelusul din burta a supravietuit miraculos.

Timp de cinci luni de zile barbatul nu s-a dezlipit de patul de spital al sotiei sale, iar cand momentul nasterii a sosit, medici au reusit sa il aduca pe lume, prin cezariana, pe micutul Gao Qianbo.

De cand s-a nascut, baietelul nu a plecat o secunda de langa mama lui. Mai mult, femeia a deschis ochii cand i-a auzit vocea pentru prima data. Medicii i-au spus sotului ca e o minune.

Desi nu se va putea ridica niciodata din pat si va avea mereu nevoie de ajutor, femeia poate sa comunice cu familia ei.

Pentru ca nu poate sa mestece mancarea, baiatul ei o mesteca pentru ea, dupa care o hraneste, la fel cum procedeaza pasarile cu puii lor.

Povestea celor doi a fost redata, in imagini, de un post de televiziune din China si a cucerit intreaga lume.

sursa: stirileprotv.ro, Daily Mail

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved