La prima vedere pare o tanara care respira sub apa. Detaliul pe care nu il sesizezi de la inceput – gândul
 
Tue, Dec 6th, 2016

La prima vedere pare o tanara care respira sub apa. Detaliul pe care nu il sesizezi de la inceput

Reisha Perlmutter s-a nascut in Naples, Florinda, iar acum locuieste la New York si a devenit celebra prin picturile sale hiper-realiste. Fiica a celebrului autor David Perlmutter, tanara a reusit sa isi contruiasca un nume in lumea artei.

Reisha picteaza cu multa pasiune. Tablourile realizate de ea sunt inspirate de apa, senzatii si o anumita atractie a artistei pentru lumina.

Cea mai recenta colectie de tablouri realizata de Reisha suprinde detalii din copilaria artistei, din viata petrecuta in Florida. 

Reisha a suferit o interventie chirurgicala si a fost nevoita sa locuiasca cu parintii sai pentru o vreme in cartierul in care s-a nascut. Petrecand numeroase ore in curtea din spate a casei parintesti, artista s-a simtit inspirata si a realizat o serie impresionanta de picturi.

Tehnica Reishei este impecabila, motiv pentru care tablourile sale se apropie foarte mult de realitate. Acesta este si motivul pentru care creatiile sale sunt atat de apreciate si admirate in Statele Unie ale Americii.

 


sursa: www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved