Legatura dintre sex si diaree – gândul
Thu, May 18th, 2017

Legatura dintre sex si diaree

Un obstetrician si ginecolog de la Hoffman and Associates a descoperit legatura dintre sex si diaree.

Un component chimic care se gaseste in lichidul seminal masculin (prostaglandina) poate provoca crampe si diaree, sustine Teresa Hoffman, un cunoscut medic de la Baltimore’s Mercy Medical Center.

Cu alte cuvinte, sexul neprotejat poate provoca diaree, conform noilor descoperiri.

Prostaglandina este o substanta derivata din acizii grasi produsa in mod natural de organism. Aceasta substanta poate produce contractarea mult prea rapida a muschilor si a intestinelor, iar asta duce inevitabil la diaree.

Asadar, femeile care fac sex neprotejat se pot trezi oricand cu aceste mici substante care odata patrunse in colon pot duce la un disconfort al stomacului.

Si mai interesant este faptul ca femeile produc prostaglandina in timpul ciclului menstrual, acesta fiind motivul pentru care majoritatea au episoade diareice inainte acelor zile din luna.

Dr. Hoffman sustine ca acest lucru nu se petrece foarte des, insa daca femeile au probleme cu stomacul dupa sex, ar trebuie sa consulte un ginecolog care sa le prescrie medicamente pentru relaxarea muschilor vaginali si pentru intarirea organelor vitale in fata acestor prostaglandine ce pot da intestinele peste cap prin contractia neobisnuita in timpul si dupa actul sexual.

Acest lucru se petrece numai in acele cazuri cand femeile aleg sa faca sex neprotejat si nu tin cont de momentul final al partidei.

Cu toate acestea, sexul in timpul menstruatiei este recomandat de medici deoarece acestia sustin ca nu exista nicio problema ce ar impiedica desfasurarea actiunii. In plus, in acea perioada a lunii, libidoul doamnelor este setat la maxim.

Pe de alta parte, sangele menstrual este o mare problema atunci cand vorbim de sex neprotejat deoarece actul sexual poate duce la boli cu transmitere sexual. Contactul dintre spermatozoizi si sange este periculos si poate duce la afectiuni grave.

Sursa teotrandafir.com foto: Shutterstock

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved