Limbajul trupului: Care dintre aceste femei este pusă pe ceartă? – gândul
Mon, Mar 18th, 2019

Limbajul trupului: Care dintre aceste femei este pusă pe ceartă?

Limbajul corpului este format din gesturi, postură, expresii faciale și trădează ceea ce simt cu adevărat persoanele.

Poziția mâinilor spune foarte mult despre o persoană. Limbajul trupului reprezintă cea mai veche formă de comunicare. Multe obiceiuri, gesturi nu au dispărut din cele mai vechi timpuri și sunt folosite până în prezent.

Poziția corpului poate comunica multe lucruri pe care noi nu le conștientizăm.

Care dintre aceste femei este pusă pe ceartă?

Ați răspuns corect? Vă sugerăm să citiți în continuare ce înseamnă gesturile acestor femei și care dintre ele va face un scandal.

Încrucișare brațelor însoțit de palmele strânse pumn

Exact! Această femeie este pusă pe ceartă. Gestul de încrucișare a brațelor însoțit de palmele strânse pumn, indică o atitudine ostilă și defensivă. Aveți grijă, după un astfel de gest, ar putea urma următoarele, mai amenințătoare: dinții încleștați, fruntea încruntată.

Bariera parțială a brațului

Dacă ați ales această opțiune, nu ați ghicit. Acest gest semnalează o lipsă de încredere în forțele proprii. Adesea, persoanele recurg la acest gest atunci când se află în compania unor persoane necunoscute. Acest gest face posibilă retrăirea de către persoană a siguranței emoționale încercate în copilărie când părinții îi țineau de mâna în circumstanțe mai puțin plăcute.

Brațe încrucișate la piept

Nu, această persoană nu vrea să se certe. Ea participă indirect la ceartă și nu este de acord cu cele auzite. Această poziție este cea mai răspândită în viața de zi cu zi. Acest gest denotă nesiguranță. Puteți observa ca majoritatea oamenilor își țin brațele încrucișate la piept atunci când se află în lift sau participă la întâlniri, unde nu se simt în largul lor!

Ați ghicit care dintre aceste femei a început o ceartă? Limbajul trupului ne ajută să ne citim interlocutorul și să fim atenți la mesajul pe care îl transmite.

sursa fasingur.info

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved