Lucruri pe care oamenii de succes le fac înainte de culcare – gândul
Mon, Nov 13th, 2017

Lucruri pe care oamenii de succes le fac înainte de culcare

Majoritatea oamenilor au înțeles că modul în care aleg să își încheie ziua reprezintă o cheie importantă a succesului. Iar succesul depinde atât de starea lor mentală, cât și de sănătatea fizică.

Care sunt activitățile pe care oamenii de succes le fac înainte de culcare?

Deconectare totală de la job

Au un ritual bine planificat. Înainte de culcare, nu fac nimic legat de muncă. Nu-și verifică nici măcar mail-ul.

Trag linie

Seara uită cât de prost au mers lucrurile în acea zi, înlătură gândurile negative și preferă să se gândească la ceva ce îi motivează.

Își imaginează succesul zilei de mâine și își fac o listă cu lucrurile ce trebuie făcute a doua zi.

Se relaxează ori la un film bun, care să-i inspire, ori aleg să citească. Să nu uităm că citind chiar şi 5 minute pe zi, nivelul de stres este redus cu 60%.

Dispozitive excluse

Pun deoparte laptopul şi telefonul mobil, iar ştiinţa le dă dreptate. Potrivit studiilor, lumina produsă de gadgeturi îi dă senzația corpului că este zi, nu seară.

Își petrec timp în compania persoanelor dragi

După o zi mega încărcată, își iau energia pentru a doua zi de la partener, copii sau de la animalele de companie. Astfel, îi ajută și să se calmeze și să se relaxeze.

Meditează

Poți să urmezi exemplul. Te vei simți mult mai bine și trebuie doar să aloci câteva minute pentru acest ritual. Oamenii de succes practică meditația pentru a se elibera de stres și pentru a se pregăti pentru o nouă zi.

Se culcă la ore fixe

Succesul depinde foarte mult și de calitatea somnului. De aceea, oamenii de succes respectă orele de somn și au grijă să se ducă la culcare la ore fixe.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved