Lucruri simple care aduc fericirea – gândul
 
Thu, Nov 8th, 2018

Lucruri simple care aduc fericirea

Adu fericirea în viața ta concentrându-te pe lucrurile mici ce se petrec în jurul tău. Fii mai atent, iar data viitoare când observi un lucru simplu care îți aduce zâmbetul pe față, nu ezita să-l repeți sau să le povestești și celorlalți. De exemplu:

Oamenii pe care îi vezi cântând în mașină

Toată lumea o face. Când auzi piesa preferată, este imposibil să te abții să nu cânți și tu. Dacă ești prins în această activitate sau vezi pe cineva cântând în mașină, zâmbește. Este un lucru frumos.

Conversațiile cu străinii

Fie că este un salut rapid, fie că e o conversație care provine de la un interes comun, vorbitul cu străinii este o plăcere pe care mulți ar trebui să o accepte.

Dansatul atunci când nimeni nu se uită

Este ceva atât de atrăgător în conectarea căștilor și savurarea muzicii. Dansul exprimă atâtea emoții și chiar te poți mișca atunci când ești singur și lipsit de griji. Deconectează-te de la realitate și trăiește acel moment. E ceva rău în asta?

Atunci când tu sau altcineva face un act de bunătate

Este vorba de fapte cum ar fi achitarea pentru cafeaua cuiva sau ajutorul oferit unui străin pentru a-și transporta bagajele. Este atât de ușor să faci asta și să oferi cuiva un sentiment de fericire pentru tot restul zilei. Chiar numai văzând că cineva face acest lucru te încarci cu bucurie.

Râde atât de tare, încât să nu poți respira

Nu contează care este situația. Râsul puternic provoacă unul dintre cele mai bune sentimente și este molipsitor. Ai putea face pe cineva fericit prin momentul tău de bucurie.

Decorațiile de sărbători

Căldura și comoditatea pe care o simți când decorezi casa pentru sărbători oferă o stare atât de plăcută. Un mod simplu de a aduce un strop de fericire în casa și viața ta și, de ce nu, și a altora.

 Te trezești în patul tău

Cel mai plăcut moment este să te trezești, după o furtună, în patul tău cald, să stai ghemuit și să te simți atât de confortabil. Este cel mai frumos moment dacă nu ai nimic de făcut în acea zi și te poți odihni, bucura de căldura și confortul patului tău.

Încerci un lucru nou și ești bun la asta

Noile provocări pot părea înfricoșătoare. Fie că este o rețetă nouă sau o activitate nouă. Când afli că ești bun la ceva ce nu ai mai încercat, simți acest succes ca pe o mare realizare. E salutabil și curajul de a încerca și alte activități distractive.

Zilele cu zăpadă

Cui nu-i plac zilele cu zăpadă? E momentul perfect pentru a rămâne în acel pat confortabil de care vorbeam mai devreme sau de a te distra pe o pârtie cu prietenii, exact cum o făceai când erai mic.

Sunt doar câteva dintre lucrurile pentru care nu trebuie să plătești nimic ca să le faci, dar care, neapărat, vor aduce fericire în viața ta.

Articol original pe: everydaypowerblog.com devorbacutine.eu Foto: quoteslo.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved