“M-a parasit sotul si acesta a fost cel mai bun lucru din viata mea”. Ce i s-a intamplat unei femei – gândul
Thu, Oct 3rd, 2013

“M-a parasit sotul si acesta a fost cel mai bun lucru din viata mea”. Ce i s-a intamplat unei femei

Timp de ani de zile medicii i-au spus in permanenta ca viata ei este in pericol, ca daca nu-si schimba imediat si complet stilul de viata poate sa moara in orice clipa. Insa femeia nu s-a lasat convinsa de aceste amenintari.

Rebecca Hayday, din Marea Britanie, a ajuns sa cantareasca 140 de kilograme la numai 32 de ani. A fost diagnosticata cu obezitate morbida, dar parea sa fie inconstienta de acest lucru. A fost supraponderala toata viata, a mancat tot ce i-a poftit inima si in cantitate cat mai mare, dar nu a fost niciodata deranjata de acest lucru.

Acum cativa ani, dupa ce s-a casatorit si a facut un copil, Rebecca a pierdut total controlul asupra greutatii si felului in care arata.

Insa un incident pe care nu l-a luat niciodata in calcul a trezit-o la viata.

Totul s-a schimbat in ziua de Anul Nou din 2011, cand Rebecca a sosit acasa si a constatat ca sotul ei o parasise pentru o alta fremeie. Pentru ea a fost limpede de ce s-a intamplat acest lucru…

Doua saptamani nu m-am atins aproape deloc de mancare din cauza supararii. Am slabit vizibil in acea perioada. A fost impulsul de care am avut nevoie”, a spus Rebecca.

In decurs de cateva luni greutatea ei s-a injumatatit. In momentul de fata cantareste 70 de kilograme si intentioneaza sa mai slabeasca.

Sursa: stirileprotv.ro | The Sun

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved