Mama a crezut că fetiţa de 2 ani nu-şi va aminti de tatăl militar – gândul
 
Sun, Oct 14th, 2018

Mama a crezut că fetiţa de 2 ani nu-şi va aminti de tatăl militar

Cel mai frumos lucru pe care îl poate primi în dar un părinte este zâmbetul copilului său, mai ales atunci când din diferite motive sunt despărţiţi pentru o perioadă. Nici un alt moment nu se poate compara cu cel al revederii.

Amanda Taylor a surprins pe camera de luat vederi momentul emoţionant în care fiicele sale şi-au revăzut tatăl după o lungă perioadă de timp. Fiind înrolat în armata americană, sergentul Brenden Taylor a fost plecat în misiune 175 de zile, timp în care s-a gândit mereu la familia sa, dar mai ales la zâmbetele fetiţelor sale, una de numai doi anişori şi cealaltă mult mai mică decât ea.

În timp ce una dintre fetiţe era mult prea mică pentru a conştientiza ce se întâmplă în jurul său, cei doi părinţi îşi doreau nespus ca măcar fiica lor de doi ani să-şi recunoască tatăl. Nimeni nu avea însă de unde să ştie cum va reacţiona aceasta. Amandei îi era teamă că fiica sa va fi supărată pentru absenţa tatălui ei şi va reacţiona ca atare, însă lucrurile nu au stat deloc aşa. Reuniunea dintre cei doi a fost extrem de emoţionantă.

De cum şi-a zărit tatăl coborând din autocar, fetiţa s-a grăbit să ajungă la el pentru a-i oferi cea mai călduroasă îmbrăţişare. Tatăl şi-a luat fiica în braţe bucuros că a revăzut-o după atâta timp şi norocos că absenţa lui nu şi-a lăsat o amprentă vizibilă. A urmat apoi o îmbrăţişare de familie în care cei doi părinţi şi fiicele lor au trăit împreună emoţia revederii. Rememorând acel moment preţios, Amanda a mărturisit că nu şi-a mai văzut niciodată soţul atât de fericit.

E minunat când emoţia, bucuria şi dragostea se regăsesc într-o măsură atât de mare într-o familie atât de frumoasă!

Sursa: Amanda Taylor via Youtube Autor text: LiveBiz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved