“Mama a murit, dar s-a întors pentru a mă ajuta să nasc” – gândul
Tue, Aug 12th, 2014

“Mama a murit, dar s-a întors pentru a mă ajuta să nasc”

14077632273c4ed69e

Charlotte, mama lui Clover a murit pe când femeia era însărcinată în cinci luni. În timpul nașterii fiului său, mama i-a apărut în fața ochilor ajutând-o să treacă de dureri.

„Fiul meu, Dash, are doar trei luni. În fiecare zi, evoluează. Mă bucur în fiecare clipă de momentele petrecute împreună. Este perfect și, poate pentru că e cel mai mic dintre copiii mei, mă simt foarte atașată de el.

Când mă uit la el, mă simt foarte atașată de mama mea. A murit pe când eram însărcinată în cinci luni. Dash este singurul dintre cei patru copiii ai mei care nu și-a întâlnit bunica, dar simt că are o legătură specială cu ea.

O jeleam în timp ce eram însărcinată. Dar totul s-a întâmplat în timpul nașterii. Mama mi-a apărut și m-a ajutat să trec peste dureri.

Știu că sună straniu, dar nu a fost o iluzie. Era acolo și mi-a vorbit. Nu putea fi ceva mai real.

A fost o naștere grea. Voiam să scap de dureri. Îmi doream să să întorc în perioada de dinaintea nașterii. Dar când mă simțeam mai neajutorată, am simțit o altă prezență în cameră. Mama era acolo, lângă mine. Mi-a zâmbit și mi-a spus să merg spre ea.

Pentru un moment m-am întrebat ce să fac. Ceilalți nu o puteau vedea.

Nu îmi era frică, mă simțeam ușurată. Și nu, nu mă gândeam că am halucinații.

Amintirile legate de mama vor fi întotdeauna colorate.”

Medicii spun că adesea, femeile aflate în travaliu trec prin momente neașteptate, extreme. De vină pot fi endorfinele în cascadă și alți hormoni ce intervin pentru a calma durerea și a ajuta mamele să treacă mai ușor prin experiența nașterii.

sursa: www.euforia.tv

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved