Mama care si-a facut masectomie la 30 de minute de la nastere – gândul
Fri, Jul 18th, 2014

Mama care si-a facut masectomie la 30 de minute de la nastere

media_140558704025119200

In momentul in care Sarah Williams si sotul ei si-au tinut baiatul pentru prima data in brate, nu si-au mai putut dezlipi ochii de la el.

Era absolut perfect, a spus proaspata mamica. Femeia si-a nascut micutul prin cezariana, insa la o jumatate de ora dupa a trebuit sa fie din noua anesteziata, de data asta general pentru a i se face o noua interventie, dar la nivelul sanilor. Medicii au fost nevoiti sa ii inalture sanul drept.

Cand era insarcinata in 20 de saptamani, Sarah, in varsta de 40 de ani, a fost diagnosticata cu o forma agresiva de cancer la nivelul sanilor. A trebuit sa indure cinci sedinte de chimioterapie in timp ce baietelul se dezvolta in pantecele lui. Faptul ca trecea printr-o operati dificila, stia ca exista riscul sa nu se mai trezeasca asa ca si-a luat la revedere de la familie spunandu-le cat de mult ii iubeste pe fiecare.

Femeia si-a revenit din operatie si se lupta in continuare cu boala desi a stopat pentru moment extinderea in organism. Sarah este recunoscatoare pentru faptul ca isi pentrece fiecare moment alaturi de familia ei.

sursa: www.kanald.ro

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved