Mamă condamnată la 8 ani de închisoare, după ce și-a lăsat bebelușul să moară de foame – gândul
 
Thu, May 17th, 2018

Mamă condamnată la 8 ani de închisoare, după ce și-a lăsat bebelușul să moară de foame

O femeie din Franța a fost condamnată, joi, la opt ani de închisoare, după ce bebelușul ei a murit de foame, în 2015.

Gwenaëlle Palussiere, de 34 de ani, a refuzat să accepte faptul că este însărcinată şi şi-a ascuns sarcina de soţul ei şi de primii doi copii. În cele din urmă ea a născut singură în toaletă, la Saint-Pol-sur-Mer, în Dunkerque.

E a ascuns apoi copilul în patul ei şi l-a hrănit cu iaurt, compot şi brânză camembert, potrivit copiilor ei care au descoperit în cele din urmă existenţa surorii lor, informează AFP, citat de Agerpres.

Cel care a găsit trupul bebelușului a fost fiul de 15 ani al femeii, care a sunat la serviciile de urgenţă. Mama a fost acuzată că şi-a privat fiul de alimente şi de îngrijire până în punctul în care i-a provocat moartea, o crimă pasibilă de 30 de ani de închisoare.

În faţa tribunalului, acuzarea a cerut 12 ani de închisoare pentru inculpată, care a efectuat deja trei ani de detenţie provizorie.

„S-ar spune că se joacă cu păpuşa: îşi lasă copilul în camera ei, închide uşa şi acest copil nu mai există”, a spus procuroarea.

Avocatul apărării, Bruno Dubout, a vorbit în instanţă despre copilăria dificilă a acuzatei, abandonată de tatăl ei, plasată în familii adoptive şi apoi lovită cu cuţitul în mână de mama ei când a revenit în propria familie. „Este contactul pe care l-a avut cu maternitatea: abandonuri şi violenţe”, a subliniat el.

Acuzata a spus în instanţă că se simte „vinovată” şi că îi este ruşine de fapta comisă. „Am încercat să o hrănesc, dar nu a vrut să sugă de la sân”, a mai spus femeia.

Sursa: Agerpres stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved