Mama lui Obama în reviste pentru adulţi? Filmul care a scandalizat America – gândul
Sat, Aug 17th, 2013

Mama lui Obama în reviste pentru adulţi? Filmul care a scandalizat America

Un film controversat despre părinţii preşedintelui american a fost lansat pe DVD în SUA, cu o lună înaintea alegerilor. Este vorba de fotografii indecente realizate pentru o revistă de adulţi, în anii 50, în care se presupune că apare mama lui Barack Obama.

Cea care se presupune a fi Anne Durham, mama lui Barack Obama, pozează complet goală, încălţată cu sandale cu toc înalt şi zâmbind senzual. Imaginile au început să circule pe Internet în campania de la precedentele alegeri, iar în august 2012 au fost postate pe site de cei de la Anonymus.

Autenticitatea fotografiilor n-a fost, însă, stabilită niciodată. În campania din acest an, pozele au fost introduse în pelicula ,,Visele adevăratului meu tată”, film realizat de grupul de interese care susţine că Obama nu a fost născut în SUA. Până acum, un milion de copii ale filmului au fost distribuite alegătorilor din statul american Ohio, Nevada şi New Hampshire.

sursa: www.realitatea.net

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved