Manechinul plus size a sfidat regulile din industria modei si a fost aspru criticata. Pozele cu ea in costum de baie sunt prea de tot! – gândul
 
Tue, Apr 24th, 2018

Manechinul plus size a sfidat regulile din industria modei si a fost aspru criticata. Pozele cu ea in costum de baie sunt prea de tot!

Manechinul plus size era in timpul unei sedinte foto cand a primit criticile.

Manechinul plus size din Cleveland, in Ohio, Statele Unite ale Americii, a fost „certata” atunci cand s-a dezbracat si ramas doar in costum de baie. Anna O’Brien, in varsta de 33 de ani, s-a confruntat cu un moment jenant.

Aceasta participa la o sedinta foto si a fost vazuta imbracata in acel mod de mai multi trecatori. Oamenii s-au simtit ofensati de felul in care arata femeia cu multe kilograme in plus si la un moment dat i-a fost cerut sa se acopere.

Manechinul plus size se afla in Las Vegas, si poza aproape de piscina unui hotel. Desi rezervase locul pentru cateva ore, chiar membrii din staff-ul hotelului i-au cerut sa se imbrace la loc. Totodata, ea era inconjurata si de alte femei care purtau doar petice in partile intime.

Imediat ce a atras tot soiul de remarci rautacioase si dezaprobatoare din partea trecatorilor, Anna O’Brien a postat pe contul sau de Instagram o imagine din timpul sedintei foto controversate. In dreptul imaginii ea a descris toate cele intamplate, iar fotografia a strans peste 30.000 de Like-uri din partea fanilor sai.

Desi era inconjurata doar de femei dezbracate, manechinul plus size a marturisit ca s-a simtit extrem de jignita pentru ca toata atentia s-a indreptat numai inspre ea, din pricina felului in care arata.

sursa ciao.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved