Maria Sarapova a fost ceruta de sotie pentru a treia oara. Cine este iubitul ei. Averea lui trece de 500 milioane $ – gândul
 
Wed, Jun 13th, 2018

Maria Sarapova a fost ceruta de sotie pentru a treia oara. Cine este iubitul ei. Averea lui trece de 500 milioane $

Se pare ca astrele ii surad sportivei care a avut probleme cu dopajul in trecut.

Dupa ce si-a revenit din punct de vedere sportiv, in 2017, tenismena a avut parte de o surpriza. Maria Sarapova a fost ceruta de sotie pentru a treia oara. Rusoaica de 31 de ani este in culmea fericirii!

Iubitul ei este un om potent financiar, cu o avere estimata la peste 500 milioane de $, informeaza adevarul.ro. Treptat, rusoaica Maria Sarapova isi revine pe toate planurile. Atat in cariera, cat si sentimental!

Dupa un inceput modest in 2017 si 2018, a aparut o bucurie in viata ei. Tenismena a fost ceruta de sotie de iubitul ei. Cererea a avut loc in Paris, langa Turnul Eiffel. Iubitul Mariei Sarapova este englezul Alexander Gilkes.

Presa internationala nu a aflat daca raspunsul este pozitiv sau negativ. Maria Sarapova a mai fost ceruta de sotie de doua ori in trecut. Baschetbalistul Sasha Vujacici a făcut primul acest pas, în 2010, însă relaţia s-a încheiat în 2012, deşi Maria acceptase propunerea iubitului ei de atunci.

Apoi un om de afaceri a încercat să o ia de soţie pe Şarapova. Din nefericire, relaţia s-a încheiat şi mai repede, după 3 luni. Alexander Gilkes, cel care a făcut pasul acum, are o avere de 500 de milioane de dolari. Englezul a mai fost căsătorit o dată, între 2012 şi 2017.

sursa ciao.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved