Medicii au ramas socati dupa ce au descoperit ce se afla in burta acestei femei: “Nimeni nu-i dadea nicio sansa” – gândul
Tue, Dec 3rd, 2013

Medicii au ramas socati dupa ce au descoperit ce se afla in burta acestei femei: “Nimeni nu-i dadea nicio sansa”

Untitled

O femeie din Marea Britanie a avut parte de socul vietii ei dupa o vizita la medic.Ea a descoperit ca are o tumora, insa aceasta a  disparut ca prin minune.

Doctorii i-au descoperit femeii o tumora care crestea in abdomen, insa cu putin timp inainte sa fie supusa unei operatii vazut ca este si insarcinata. Culmea este ca in timp ce sarcina inainta si cancerul disparea.

Medicii au ramas uimti de acest lucru, insa au o explicatie: responsabili pentru miracolul produs au fost hormonii produsi de sarcina.

“Corpul uman are o capacitate extraordinara de refacere, mai ales in timpul sarcinii. Este uimitor ce s-a intamplat”, a declarat unul dintre doctori.

Nicola Weller, cea care a scapat de aceasta suferinta, i-a pus si o porecla fiului ei. “L-am poreclit Superman, pentru ca s-a nascut cu bratele inainte. Si chiar este Superman, mi-a salvat viata si a invins cancerul. Datorita lui sunt acum aici”, a spus Nicola.

sursa: www.cancan.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved