Medicii i-au spus ca are o banala alergie, dar in realitate barbatul suferea de cancer! – gândul
 
Wed, Oct 10th, 2018

Medicii i-au spus ca are o banala alergie, dar in realitate barbatul suferea de cancer!

Barbatul de 30 de ani a crezut ca are doar o banala alergie, dupa ce a mers la medic.

In realitate, insa, lucrurile erau foarte grave, iar acesta era foarte bolnav. Aaron Winstanley a fost ulterior diagnosticat cu cancer si a fost socat de o asemenea veste. El credea ca starea lui se inrautateste din cauza ca avea doar o alergie.

Mai mult decat atat, barbatul avea un tip rar al maladiei infioratoare. In doar cateva saptamani, el a suferit o soarta infioratoare. Cand boala a degenerat, Aaron a orbit la unul dintre ochi, iar abia atunci a aflat ca are cancer.

Vestea l-a devastat pe Aaron Winstanley. Initial crezuse ca are doar probleme din cauza ca sufera de o banala alergie, dar lucrurile stateau total diferit. Diagnosticul gresit pus de medic l-a facut pe barbat sa nu mai mearga imediat si la un alt control.

De asemenea, acesta era originar din Barton, in Linconshire, Marea Britanie. In ultimele saptamani de viata, el s-a chinuit foarte tare, pentru ca nu mai vedea deloc. Mai mult, a murit in spital dupa ce medicii au incercat sa il salveze.

Daca ar fi fost diagnosticat corect inca de la inceput, Aaron ar fi avut o sansa sa combata cancerul. El a sesizat inca din anul 2016 ca incepe sa ii curga nasul tot mai mult. Cand a mers la un control de rutina i s-a spus ca are febra de fan, o alergie foarte des intalnita pe perioada verii.

sursa ciao.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved