Medicii nu i-au dat nicio sansa. Ce s-a intamplat cu copilul care avea 507 gr la nastere – gândul
Tue, Aug 20th, 2013

Medicii nu i-au dat nicio sansa. Ce s-a intamplat cu copilul care avea 507 gr la nastere

O femeie a nascut prematur, in a 23-a saptamana de sarcina, iar copilul ei a supravietuit, desi medicii nu i-au dat nicio sansa. El are acum 3 ani, este perfect sanatos si se dezvolta normal.

Tundi Brandy, 45 de ani, din Iowa, Statele Unite, era insarcinata cu gemeni acum trei ani. Dar dupa 22 de saptamani de sarcina, Brandy a intrat in travaliu si a pierdut unul dintre copii, relateaza ABC News.

Medicii au mai reusit sa-l tina pe Dexter doar sase zile in pantecele mamei, dupa care acesta a venit pe lume cantarand doar 507 grame.

Doctorii l-au pus in incubator si i-au pus un aparat de respiratie artificial”, spune Tundy.

Sansele lui de supravietuire au fost evaluate la 1%, dar, cu ajutorul aparatelor de ventilatie si a medicamentelor, micutul a inceput sa prinda puteri. Dupa doua luni, starea lui s-a stabilizat si parintii l-au luat acasa.

Acum, la 3 ani, Dexter continua sa surprinda. In afara de faptul ca este mic de inaltime pentru varsta pe care o are, Dexter este perfect sanatos si nu arata niciun fel de anomalie in dezvoltarea lui.

sursa: stirileprotv.ro, ABC News

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved