Mesaj cutremurator postat de criminalul din Botosani inainte sa o ucida pe Petronela – gândul
 
Thu, Apr 26th, 2018

Mesaj cutremurator postat de criminalul din Botosani inainte sa o ucida pe Petronela

Noi detalii ies la iveala despre criminalul din Botosani, in varsta de 17 ani. Acesta a ucis o tanara, pe nume Petronela, cu care plecase in padurea Pacea, pentru o sedinta foto.

Cu cateva zile inainte sa comita crima, tanarul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj care duce cu gandul la sinucidere.

Baiatul de 16 ani a postat mesajul duminica, 22 aprilie. L-a sters, ulterior, insa o prietena a acestuia l-a salvat si l-a publicat astazi pe reteaua de socializare, relateaza Observator. “Va rog sa ma iertati…stiu ca v-am facut mult rau. Dar cel mai mult tie, Mihaela. tie ti-am gresit cel mai mult. Sigur o sa va bucurati ca o sa scapati de mine.Iubire, o sa am grija de tine, de acolo sus. Stiu ca familia a fost impotriva relatiei noastre, nu au inteles ca ne iubim cu adevarat.

Si iubire, te rog sa iti aduci aminte de mine si sa vii la mormantul meu. Vreau ca sa fiu inmormantat, aici. in oras, ca sa fiu cat mai aproape de Mihaela. Sper ca lucrurile de la mine sa iti aduca aminte mereu si atunci cand te uiti la pozele noastre sa iti aduci aminte de momentele frumoase.”

Bia, Victor, şi restul să nu o faceţi pe Mihaela de vină pentru că eu nu am să mai fiu, ea nu are nicio vină.Aveţi grjă de voi şi vă rog să aveţi grijă de Mihaela, mai ales familia mea, pentru că voi v-aţi făcut cea mai greşită părere despre ea. Şi tu, Andreea Codreanu, ca cea mai bună prietenă a ei, nu o lăsa niciodată. Are nevoie de tine.

Şi iubire, îmi pare rău că te părăsesc acum, am să te aştept acolo sus, să fim mereu împreună.Să ştii că te-am iubit şi te iubesc. Mi-aş fi dorit enorm să fii soţia mea, dar asta este, o să ne întâlnim din nou în ceruri. Şi Bia nu cred că ai putut să îmi iei dreptul la fericire şi să îmi spui să mă despart de Mihaela.Nu ţi-am zis niciodată, dar du-te dracu şi nu te mai băga în viaţa oamenilor. Mi-aş fi dorit să nu am o soră ca tine, o familie ca asta. Singura persoană vinovată pentru fapta mea eşti tu, Bianca. Pentru tot ce mi-ai făcut”, a fost mesajul tanarului, pe care ulterior l-a sters.

sursa www.ele.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved