Mesajul trimis de Univers pentru luna mai 2020 fiecarei zodii in parte – gândul
Mon, May 18th, 2020

Mesajul trimis de Univers pentru luna mai 2020 fiecarei zodii in parte

Esti curioasa sa descoperi ce mesaj are Universul pentru tine pentru luna mai?

Iata care este mesajul transmis de Univers zodiei tale pentru luna mai:

Berbec – Incetineste viteza cu care mergi prin viata. Fa un pas in spate si aminteste-ti sa traiesti cu adevarat, sa te bucuri de lucrurile marunte, sa apreciezi tot ce ai reusit sa obtii pana acum, sa iti numeri binecuvantarile.

Taur – Deschide-ti sufletul si permite ca energia Universului sa patrunda in inima ta. Spune-i divinitatii ca esti pregatita sa te lasi condusa de ea si ca nu te vei mai impotrivi schimbarilor din viata ta.

Gemeni – Universul aduce lumina asupra lucrurilor ce trebuie schimbate si transformate. Profita de aceasta perioada si fa ordine in viata ta; invata sa fii putin egoista, pune-te pe primul loc si alege fericirea pentru tine.

Rac – Poate ca divinitatea este de partea ta, insa tu esti singura care poate lua masuri cu privire la viitorul tau. Actiunile tale sunt cele care vor determina pana la urma directia in care alegi sa mergi. Nu-ti fie teama de necunoscut.

Leu – Luna mai va aduce noi schimbari neasteptate pentru tine. Este momentul sa inveti sa te adaptezi acestora, sa traiesti cu ele si sa te concentrezi asupra viitorului astfel incat sa fii fericita cu adevarat.

Fecioară – Apar oameni noi în viața ta, ce vor schimba modul în care abordezi sau gestionezi lucrurile. Mare atenție la ceea ce îți dorești, de multe ori se întâmplă și îți dai seama că, în cele din urmă, nu ești pregătită pentru așa ceva.

Balanță – Ai o înțelegere mai clară nu doar asupra vieții, ci și asupra lucrurilor care nu mai funcționează și pe care ar trebui să le schimbi definitiv. Nu-ți fie teamă de ce urmează, începe un capitol extrem de interesant.

Scorpion – Cu tot ce se întâmplă la nivel astrologic, îți este mai ușor să faci schimbări importante în viața ta și să te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat. Privește în sufletul tău și află de ce are nevoie pentru a fi fericit.

Săgetător – Amintește-ți că viața ta se întâmplă acum. Nu trăi cu amintirile din trecut și nu îți face prea multe griji cu privire la viitor. Concentrează-te pe clipa prezentă, pe ceea ce trăiești în aceste momente.

Capricorn – Călătorește în sufletul tău, ascultă-ți inima și ia decizii în funcție de ce îți dictează intuiția. Nu te lăsa influențată de oamenii din jurul tău pentru că tu singură îți poți da seama de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

Vărsător – Este posibil să fii nevoită să te întorci pentru puțin timp în trecut pentru a înțelege mai bine lecțiile pe care le-ai primit și ce transformări sunt necesare pentru tine. Nu-ți fie teamă, faci asta pentru fericirea ta.

Pești – Crede în tine mai mult ca niciodată. Ești pe drumul cel bun, ascultă-ți inima și ia deciziile pe care tu le crezi potrivite. Poți avea o trezire profundă și poți face o schimbare majoră care îți va transforma complet viața.

sursa horoscop.kudika.ro Foto: Shutterstock.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved