Metoda care nu dă greș vreodată! Cum deschizi o sticlă de vin cu o simplă cheie! – gândul
Wed, Jan 11th, 2017

Metoda care nu dă greș vreodată! Cum deschizi o sticlă de vin cu o simplă cheie!

Iată o metodă extraordinară pe care o poți folosi atunci când nu ai la îndemână un tirbușon. Bărbatul care face acest experiment ține să ne avertizeze că acest truc funcționează cu dopurile din material sintetic, cele din plută tind să se dezintegreze în momentul în care încerci să rotești cheia și să deschizi sticla.

Dar iată cum funcționează: Ai nevoie de o banală cheie pe care trebuie să o înfigi cât mai înclinată în dop. Încearcă să apeși foarte bine, astfel încât să pătrundă cât mai mult. Dacă nu ai exercițiu, s-ar putea să te rănești, așa că cel mai bine ar fi să folosești un prosop sau un alt material textil pentru a-ți proteja mână.

Apoi, învârte cheia și odată cu ea și dopul sticlei, încercând în același timp să și tragi de cheie, puțin câte puțin, ridicând-o. După câteva astfel de mișcări dopul ar trebui să fie pe jumătate scos, așa că tot ce mai ai de făcut este să tragi cu putere.

sursa: a1.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved