Metoda dureroasa la care au ajuns sa apeleze tinerele pentru a avea buze mai frumoase – gândul
Thu, Apr 20th, 2017

Metoda dureroasa la care au ajuns sa apeleze tinerele pentru a avea buze mai frumoase

Medicilor esteticieni li se solicita un nou tip de operatie. Tinerele sunt dispuse sa faca sacrificii enorme pentru a avea buze frumoase!

Tot mai multe tinere apeleaza la operatii de micsorare a buzelor! Da, ati citit corect. Doamnele si domnisoarele din Asia merg la medicul estetician si cer buze mai subtiri.

“Le taiem din tesut si refacem forma gurii astfel incat sa fie mai mica si mai alungita. E nevoie de anestezie locala”, a dezvaluit doctorul Melissa Doft, chirurg plastician intr-un spital din New York.

Pacientele care se supun la aceasta procedura petrec intre jumatate de ora si 120 de minute pe masa de remodelare. Apoi, stau timp de o saptamana cu buzele cusute, pana cand firele se topesc sau se inlatura manual: “Durerea  e suportabila, insa le sfatuim pe doamne si domnisoare sa aleaga alimente usoare, care sa nu el solicite zona gurii”.


Pentru a avea buze mai subtiri, pacientele platesc intre 1000 si 3000 de dolari. Multe dintre ele se opereaza si apoi isi publica imagini pe Instagram, pentru a se lauda cu rezultatele obtinute:

sursa: www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved