Metoda extrema de slabit: a inghitit un balon!!! – gândul
Wed, May 16th, 2018

Metoda extrema de slabit: a inghitit un balon!!!

Pe nume Dana Goossens, aceasta are 29 de ani si e originara din Illinois, in Statele Unite ale Americii. Satula de problemele cu greutatea, femeia a pus in practica o metoda extrema de slabit.

Aceasta a povestit ca a acceptat sa faca parte dintr-un studiu clinic in care participantele au testat un balon pentru slabit. Alaturi de alte femei, si Dana Goossens a inghitit un asemenea obiect despre care se spunea ca o va face sa piarda din kilogramele nedorite.

Dana Goossens a aplicat o metoda extrema de slabit, dupa ce a aflat de existenta acelui balon special. Desi obiectul era inca in fazele de testare, femeia a acceptat rapid sa faca parte din grupul de studiu.

Tanara a marturisit ca asemenea altor femei care se confrunta cu probleme in ceea ce priveste greutatea corporala a devenit disperata. Ea a povestit ca era satula sa fie grasa si sa fie constant catalogata drept o astfel de persoana.

Metoda extrema de slabit ar fi ajutat-o insa sa piarda rapid din kilogramele inestetice si sa se bucure de un trup mult mai zvelt. Dana Goossens a povestit si ce s-a intamplat cu organismul ei, odata ce a inghitit acel balon pentru slabit.

sursa ciao.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved