Metoda inedită prin care o femeie şi-a anunţat soţul că divorţează – gândul
 
Fri, Nov 29th, 2013

Metoda inedită prin care o femeie şi-a anunţat soţul că divorţează

O femeie din Ţara Galilor a ales o metodă inedită pentru a-l anunţa pe soţul său că vrea să divorţeze, după că a aflat că acesta ar fi înşelat-o, scrie Daily Mail.

Ea a cerut personalului unui local din apropierea casei să modifice mesajul afişat la intrare în “Paul… divorţez”, apoi i-a trimis un mesaj soţului şi i-a spus să citească ce este scris la intrarea pub-ului atunci când ajunge în faţa lui.

“Eram nervoasă şi supărată aşa că voiam să apară semnul pentru ca toată lumea să îl vadă”, a explicat femeia pentru o publicaţie locală, adăugând că mai mulţi prieteni şi membrii ai familiei l-au văzut şi au susţinut-o în perioada grea prin care trecea.

“Am vrut să îl nominalizez şi să îl fac de ruşine”, a mai spus ea.

Ulterior, femeia a modificat mesajul de la intrarea în local pentru a-l anunţa pe soţ că are de gând să păstreze, după divorţ, câinele.

Localul în cauză, numit Noah’s Yard, se află în oraşul Swansea şi obişnuieşte să afişeze mesaje la intrare, fie la diferite ocazii speciale, fie la cererea clienţilor.

sursa: ww.gandul.info

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved