Mi-am prins cea mai buna prietena facand sex cu sotul surorii mele. Nu stiu ce sa fac! – gândul
Tue, Oct 24th, 2017

Mi-am prins cea mai buna prietena facand sex cu sotul surorii mele. Nu stiu ce sa fac!

Ma numesc Alina si am o mare piatra pe suflet. M-am imprietenit cu Mihaela inca de pe bancile scolii primare. Am avut aceleasi pasiuni, ne-au placut aceleasi lucruri, am fost la olimpiade impreuna, la concursuri. Am mers impreuna la aceeasi Facultate. Am stat impreuna in aceeasi camera de camin. Am trait ca doua surori. Nici cu sora mea buna, Ilinca, n-am stat atat de mult timp cat am petrecut cu Mihaela. Am facut vacante impreuna, am stat cand la parintii mei, cand la parintii ei. Sora mea era si sora ei, fratele Mihaelei era si fratele meu.

Dupa facultate, sora mea, Ilinca s-a maritat prima. Eu si Mihaela am fost domnisoare de onoare. Apoi s-a casatorit fratele Mihaelei. Evident, noi doua – domnisoare de onoare. Apoi m-am casatorit si eu. Mihaela s-a maritat ultima. Am facut multe petreceri impreuna, partenerii fiecaruia dintre noi indragindu-i pe ceilalti. Eram patru familii prietene, ne ajutam reciproc. Iar dupa ce au aparut copiii, acestia au crescut impreuna, chiar daca eram mai “imprastiati” cu locuintele.

Toate bune si frumoase pana intr-un moment cand am fost la sora mea sa le duc niste placinte. Stiam ca ea este la serviciu si ca il voi gasi pe sotul ei acasa. Spre surprinderea mea, usa apartamentului nu era incuiata. M-am speriat initial, insa cand am vazut ca lucrurile sunt in ordine m-am gandit ca au uitat sa incuie usa. Apoi am auzit niste zgomote bizare din dormitor. M-am apropiat usor si mi-am dat seama ca dincolo de usa se face amor. Usor rusinata ca-i suprind facand dragoste pe sora si pe cumnatul meu, m-am indepartat fara sa fac zgomot. Am asteptat sa termine, apoi m-am prefacut ca atunci am ajuns in fata usii. Doar ca femeia cu care cumnatul meu se culcase nu era sora mea, ci Mihaela, prietena mea cea mai buna.

N-am avut putere sa spun nimic, am iesit pur si simplu si m-am dus acasa mai mult decat ravasita. Si sotul meu si-a dat seama ca s-a intamplat ceva, insa am inventat o poveste cu un accident rutier care m-a bulversat. Nu i-am spus nimic sotului meu si imi pare rau sa-l mint, insa nu stiu daca este bine sa-i spun lui sau surorii mele. Imi pare asa de rau ca am aflat acest adevar dureros. Ma simt rupta in doua. Pe de o parte, Mihaela este prietena mea cea mai buna si ma simt ca si cand as trada o prietenie de-o viata. Pana la urma, prietenul la nevoie se cunoaste, nu?! Pe de alta parte, Ilinca este sora mea, sange din sangele meu, si daca ma pun in pielea ei, as prefera sa-mi spuna adevarul. Daca ar fi fost oricare alta femeie n-as fi avut probleme sa-i spun surorii mele ce am vazut, dar asa…

Mi-ar prinde tare bine o parere, caci eu nu stiu ce sa fac!

sursa: sfatulparintilor.ro foto The Sun

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved