Mică de înălțime, mare în realizări – Are puțin peste un metru înălțime și este un model de succes – gândul
Tue, Nov 14th, 2017

Mică de înălțime, mare în realizări – Are puțin peste un metru înălțime și este un model de succes

Se spune că esenţele tari în sticluţe mici se ţin. Măsurile ideale 90-60-90 și înălțimea de peste 1,70 metri nu garantează succesul în carieră.

De multe ori, talentul, ambiția, perseverența și carisma sunt ingredientele care fac rețeta reușitelor. Uită de regulile de frumusețe impuse de societate și fii sexy indiferent de aspectul fizic.

Dru Presta este dovada vie că nu trebuie să fii înaltă și să ai forme perfecte ca să te poți bucura de o carieră de succes în modă.

Tipa are 21 de ani și suferă de acrondroplazie, o malformație congenitală care se caracterizează prin creșterea anomarlă a oaselor.

Deși depășește puțin un metru, a reușit să-și urmeze visul de a deveni model, iar acum le demonstreaza tuturor că poți să fii sexy indiferent de defectele fizice.

Timp de 15 ani ea a fost ținta batjocurii din cauza bolii de care suferă. Are 1,1 metri, iar în orașul ei natal, Reno din Nevada, nu s-a simțit niciodată acceptată de cei din jur.

Astfel, a decis să se mute în Los Angeles, unde a doborât standardele impuse de lumea modelingului. A devenit model, un vis ce părea imposibil în orașul ei natal.

„Am decis să fac asta, deoarece nu vreau ca altcineva să creadă că nu se poate exprima. Vreau ca fotografiile mele să arate că poți să fii sexy indiferent de mărime”, a mărturisit Dru.

Sursa: Noizz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved