Michelle Obama îl bănuie de infidelitate pe Obama! – gândul
Sun, Mar 31st, 2013

Michelle Obama îl bănuie de infidelitate pe Obama!

 

Prima doamnă a Statelor Unite se teme că soţul ei, Barack, i-ar putea pune coarne cu una dintre frumuseţile cu care s-a întreţinut cordial în ultima vreme.

Michelle Obama a intrat în panică.

Yityish “Titi” Aynaw

“Michelle scoate flăcări pe nas. E geloasă de nu se poate”, a dezvăluit sub protecţia anonimatului un angajat al Casei Albe.

“Zilele trecute, a făcut o criză de nervi de am zis că va sfârşi în cămaţă de forţă când a aflat că Barack a invitat-o la o cină oficială pe Miss Israel, în vreme ce ea se afla acasă, la Washington”, a adaugat aceeaşi sursă.

Preşedintele american Barack Obama s-a întâlnit cu superba Yityish “Titi” Aynaw, în vârstă de 21 de ani, la sfârşitul săptămânii trecute în timpul vizitei oficiale pe care a făcut-o în Israel.

Fascinat de frumuseţea cu origini etiopiene, liderul de la Casa Alba a insistat că aceasta să îi fie tovaraşa de masă la dineu. Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, Obama a şi complimentat-o la greu pe Titi şi a remarcat că “ar vrea Michelle să fie la fel de înaltă” precum regina frumuseţii.

sursa: www.apropo.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved