Minunile machiajului. O tanara si-a transformat mama dintr-o femeie obisnuita intr-o diva – gândul
Sun, May 14th, 2017

Minunile machiajului. O tanara si-a transformat mama dintr-o femeie obisnuita intr-o diva

Cu totii stim ca femeile isi doresc sa arate impecabil in orice moment al zilei, sa fie admirate de catre cei din jur, dar intotdeauna vor fi in cautarea unui make-up care sa le puna in evidenta trasaturile feminine ale fetei.

Klara are 19 ani si este pasionata de make-up. Tanara isi promoveaza talentul si indemanarea prin intermediul unor tutoriale video pe care le posteaza pe canalul de YouTube SweetKblog. Intr-unul dintre videoclipurile publicate de Klara se numara si unul in care tanara apare alaturi de mama sa, o femeie cu trasaturi frumoase, dar pe chipul careia se observa urme provocate de trecerea anilor. 

Klara a invitat-o pe mama sa sa ii fie alaturi in tutorialul de mai jos din dorinta de a demonstra ca folosirea machiajului nu este o greseala ci o modalitate prin care te poti simti mai bine in propria piele. 

Tanara si-a machiat mama doar pe o parte a fetei pentru ca diferentele se fie mai vizibile, iar rezultatul este de-a dreptul surprinzator.

sursa: www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved