Mireasa a avut parte de surpriza vietii ei. Ce a facut mirele in mijlocul petrecerii. Imaginile au devenit viral – gândul
Wed, Aug 2nd, 2017

Mireasa a avut parte de surpriza vietii ei. Ce a facut mirele in mijlocul petrecerii. Imaginile au devenit viral

Photo & Video Sharing by SmugMug

Femeile viseaza la ziua nuntii inca din adolescenta si isi doresc ca evenimentul sa fie unul perfect. Desi sunt planificate pana in cele mai mici detalii, practica a demonstrat ca nu exista nunta fara surprize. 

Kirk, dansator profesionist, a pus in scena un moment memorabil in ziua nuntii sale cu Valerie, o balerinta talentata. Alaturi de cavalerii de onoare, mirele a executat o coregrafie de senzatie. Invitatii si mireasa au fost luati prin surprindere atunci cand pe ringul de dans au pasit cei noua barbati imbracati in costume elegante. 

Momentul artistic pregatit de Kirk a devenit viral peste noapte si a strans peste 2 700 000 de vizualizari in timp record. 

Dansul mirelui si al cavalerilor de onoare a fost apreciat de toti cei prezenti, reactiile lor din finalul clipului spunand mai mult decat o mie de cuvinte.   

sursa: www.protv.ro

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved