Mireasa i-a lăsat pe toți fără cuvinte, cu un simplu gest! – gândul
Mon, Aug 22nd, 2016

Mireasa i-a lăsat pe toți fără cuvinte, cu un simplu gest!

O tânără mireasă a reușit să își lase toți invitații fără cuvinte atunci când a fost protagonista unei adevărate minuni, chiar în timpul nunții. O cheamă Jaquie Goncher și are 25 de ani. După ce și-a găsit jumătatea, a decis că este cazul să facă o nuntă de poveste.

Încă de pe la vârsta de 17 ani, acecasta a fost paralizată de la gât în jos, iar scaunul cu rotile a fost omniprezent.

Un simplu accident petrecut la piscină i-a afectat coloana și a paralizat-o. Medicii i-au spus atunci că tânăra nu va merge niciodată.

Și totuși, tânăra și-a găsit jumătatea și chiar au organizat o superbă nuntă. Toți invitații credeau că Jaquie va fi o mireasă în scaunul cu rotile.

Și totuși, mireasa s-a ridicat și a mers la altar, acolo unde iubitul său o aștepta, cuprins fiind de emoții și lacrimi.

Și mai mult decât atât, a și dansat (pentru prima oară) cu partenerul său. Mireasa a trecut printr-un efort fizic la care nimeni nu s-ar fi așteptat, căci nu mai rezistase niciodată atât de mult în picioare.

Și ca totul să pară un miracol și mai mare, femeia a rezistat mai bine de cinci ore în picioare, având grijă de invitații săi.

sursa: a1.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved