Mireasă într-o rochie prin care s-a văzut tot – gândul
Tue, Oct 8th, 2019

Mireasă într-o rochie prin care s-a văzut tot

Sâmbătă a fost o zi specială pentru Rona Hartner şi dj-ul francez Herve Camilleri. Cei doi au făcut din cununia lor, ce a avut loc la un restaurant din Toulon, un eveniment public la care au invitat pe toţi cei care au vrut să le fie alături. Sufletul petrecerii, deşi înaine cu doar câteva zile de nuntă, Rona Hartner a făcut şedinţe de chimioterapie, artista noastră a optat pentru o rochie de mireasă atipică, în stil maramureşean, care pe alocuri a avut inserate segmente de mateial tranparent, ce i-au lăsat la vedere posteriorul.

Rona Hartner şi Herve Camilleri au devenit soţ şi soţie şi deja au plecat în luna de miere. Românca şi dj-ul francez s-au cununat civil în Franţa, în oraşul Toulon, unde au şi petrecut ulterior cu invitaţii lor. Mireasa a fost altfel îmbrăcată decât aţi fi obişnuiţi să o vedeţi. Rona a purtat o ţinută specială, cu flori brodate şi segmente de material transparente prin care s-a văzut tot.Într-o imagine publicată la scurt timp după nuntă, în care Rona se află pe plajă, se poate observa că rochia este transparentă şi i-a lăsat la vedere posteriorul artistei.

Cu două zile înainte de marele eveniment, Rona a repetat câteva melodii cu instrumentiștii ei, pentru a fi în formă la recitalul pe care îl va susține la nuntă. Rona și-a dorit să organizeze, pe 7 octombrie, și o petrecere la București, mai exact o ceremonie religioasă, însă problemele de sănătate cu care continuă să se confrunte nu au lăsat-o să-și împlinească și acest vis.

Rona Hartner, operată de cancer la colon de două ori

Pe 25 februarie 2019, Rona Hartner a fost operată de cancer la colon la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. Operaţia a durat şase ore. După două luni, Rona a fost operată din nou în Franța și a urmat chimioterapie preventivă, fără riscul de a-și pierde podoaba capilară sau de a slăbi.

Vedeta a mai avut probleme în 2017, când a suferit o accidentare gravă la “Uite cine dansează”, show-ul de dans difuzat la Pro Tv, şi a fost nevoită să iasă din concurs. Fosta concurentă a suferit o leziune de menisc la piciorul stâng şi a ajuns pe masa de operaţie. Din fericire, recuperarea a decurs ca la carte. Rona şi-a dorit să revină cât mai curând și pe scenă, unde se simte cel mai bine, de aceea probabil că a ales să cânte la propria ei nuntă, sfidând superstiţiile.

sursa www.click.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved