Mireasa si-a dorit ca patrupedul familiei sa fie cel care tine verighetele. Ce s-a intamplat la sedinta foto – gândul
Wed, Aug 2nd, 2017

Mireasa si-a dorit ca patrupedul familiei sa fie cel care tine verighetele. Ce s-a intamplat la sedinta foto

Photo & Video Sharing by SmugMug

Cand mirii se gandesc sa puna pe cineva sa le tine verighetele la cununia religioasa sigur isi doresc sa fie cineva apropiat, care inseamna ceva pentru familia lor.

Cel care accepta acest “rol” trebuie sa se simta foarte bine in aceasta postura pentru ca este unul dintre cele mai importante roluri de la o nunta. Daca de cele mai multe ori acest statut este al unei fetite adorabile, al unui frate, iata ca mirii din filmuletul de mai jos au optat pentru ceva mai putin obisnuit.

Cand au decis sa faca nunta, au stiut de la bun inceput cine este cel care le va purta verighetele: cainele familiei. Pentru ca s-a descurcat de minune in aceasta postura, cainele a fost desigur inclus si in pozele de familie, doar ca avea chef de joaca, iar imaginile sunt mai putin obisnuite.

Pentru ca mireasa are un simt al umorului foarte dezvoltat, se pare ca nu a fost deloc deranjata de ceea ce se intampla, ba chiar i-a adresat cainelui si o mustrare pe masura momentului: “Iti amintesti ca am discutat inainte despre comportamentul pe care trebuie sa il ai?”.

sursa: www.protv.ro

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved