Mireasa si-a rugat bunica de 89 de ani sa-i fie domnisoara de onoare la nunta! – gândul
Tue, Aug 23rd, 2016

Mireasa si-a rugat bunica de 89 de ani sa-i fie domnisoara de onoare la nunta!

Cand a decis sa faca nunta, Christine Quinn a luat hotararea ca cea mai buna prietena a ei, bunica Betty, sa ii fie aproape in cea mai frumoasa zi din viata ei. A insistat ca Nana Betty sa fie domnisoara de onoare, alaturi de alte prietene ale ei. “M-a intrebat de cateva ori: ‘Esti sigura? De ce vrei o batrana ca mine la petrecere?’”, a spus mireasa.

Pensionara in varsta de 89 de ani a purtat o rochie facuta special pentru ea, la fel ca toate celelalte domnisoare de onoare. A ras, s-a distrat si a molipsit pe toata lumea cu energia ei, cu glumele si cu vorbele de duh pe care le-a rostit pe toata durata nuntii.

“In loc sa se duca acasa sa se odihneasca, sa doarma, bunica a petrecut alaturi de noi. A dansat fara oprire, a avut o energie debordanta. A facut tot felul de comentarii amuzante, a facut pe toata lumea sa se distreze si sa se simta bine. Ne-a spus ca ai varsta pe care o simti, iar ea a zis ca se simte foarte tanara”, a povestit mireasa.

sursa: supertari.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved