Mirele care a cucerit internetul cu reactia de la altar – gândul
Sat, Nov 12th, 2016

Mirele care a cucerit internetul cu reactia de la altar

Gabriel si Annabelle Deku sunt noua senzatie a internetului. Cei doi traiesc in Londra si in urma cu putin timp si-a unit destinele si si-au jurat iubire vesnica.

Annabelle are 24 de ani si a studiat politica si sociologie, iar Gabriel are 25 de ani si lucreaza in domeniul bancar. Cei doi tineri s-au cunoscut in perioada facultatii si si-au petrecut numeroase ore invatand impreuna pentru examene.

Dupa patru ani de relatie, Annabelle si Gabriel au decis sa se casatoreasca, iar in luna mai a anului 2016 acestia si-au unit destinele in cadrul unei ceremonii emotionante.

Imaginile surprinse in timpul slujbei au fost filmate si montate intr-un videoclip emotionant, care face acum senzatie pe internet.

Reactia mirelui in momentul in care isi vede mireasa pasind spre altar face inconjurul internetului. Tanarul nu a putut sa isi stapaneasca emotiile si a inceput sa planga.Daca de obicei mireasa este cea care lacrimeaza si are foarte multe emotii, in filmuletul de mai jos vedem ca lucrurile nu stau tot timpul asa cum ne asteptam.

sursa: www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved