Momentul EMOTIONANT doi tati gay isi tin in brate pentru prima oara fiul! Motivul incredibil pentru care s-au dezbracat – gândul
 
Sat, Jul 5th, 2014

Momentul EMOTIONANT doi tati gay isi tin in brate pentru prima oara fiul! Motivul incredibil pentru care s-au dezbracat

618x411_1404373777413f0b7b

O serie de imagini din Canada au impresionat o lume intreaga. Un tatal gay isi tine pentru prima oara in brate copilul, alaturi de iubitul sau. Cei doi au apelat in urma cu 9 luni la o mama surogat, iar zielele trecute si-au vazut visul implinit.

BJ Barone si Frankie Nelson sunt doi tatici fericiti. Milo a venit pe lume ca o binecuvantare pentru ei, dupa ce o mama surogat a acceptat sa poate in pantece copilul lor.

Fotograful care a avut sansa unica sa pozeze aceste momente a postat imaginile pe contul sau de Facebook.

“Am petrecut cateva ore cu ei pe holurile spitalului, in timp ce mama surogat se afla in travaliu. Am ajuns sa ii cunosc foarte bine. Sunt doi oameni extraordinari care au trait emotiile pe care le traieste orice viitor parinte. M-au intrebat despre mama care le purta copil. S-au educat foarte bine inainte sa devina parinti si stiu ce ii asteapta”, a spus Lindsay Foster, fotograful care a surprins emotionanta scena.

Pentru momentul in care si-au tinut in brate pentru prima oara fiul, cei doi tati s-au pregatit foarte mult. Ei s-au dezbracat pentru a crea acea legatura benefica pentru copil, pe care doar contactul cu pielea o poate face.

sursa: www.cancan.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved