Motivul amuzant pentru care barbatii nu trebuie sa foloseasca samponul unei femei! – gândul
Fri, Mar 22nd, 2013

Motivul amuzant pentru care barbatii nu trebuie sa foloseasca samponul unei femei!

Cea mai noua campanie Dove consta intr-o avertizare ferma la adresa barbatilor, aratand cu umor ce rezultate aduce folosirea unui sampon pentru femei: par cu un aspect extrem de feminin.

Reclama braziliana cu accente satirice, o parodie la faimoasele spoturi publicitare de la Pantene, are scopul de a promova gama pentru barbati Dove’s Men+Care, scrie Daily Mail.

Imbracat in camasa si cravata in spatele biroului, un barbat pe nume Diego saluta un coleg care il priveste cu un aer confuz si se holbeaza la suvitele lui ondulate si stralucitoare.

“Ti-ai facut ceva la par?” il intreaba colegul de munca. “Seamana cu efectele slow-motion din reclamele la sampon pentru femei.”

Vizibil inconstient de efectele parului sau, Diego raspunde ca nu si-a facut nimic, afirmatie la care colegul trage singur concluzia: “Trebuie sa fie samponul pe care il folosesti.”

sursa: debarbati.ro

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved