N-a mai băut apă de peste 1 200 de zile! Cum arată bărbatul care sfidează legile firii – gândul
Thu, Apr 27th, 2017

N-a mai băut apă de peste 1 200 de zile! Cum arată bărbatul care sfidează legile firii

În timp ce medici de pretutindeni recomandă consumul a cel puţin opt pahare cu apă pe zi, Peter Filak, un tânăr din Seattle, Statele Unite ale Americii, a şocat o lume întreagă, după ce a dezvăluit că a renunţat să mai consume apă în urmă cu mai bine de 1 200 de zile.

Pe 5 mai 2012, adică în urmă cu mai bine de trei ani, Peter a consumat ultimul pahar cu apă. Tot atunci, acesta a început o dietă incredibilă, despre care spune că îi va prelungi viaţa până la aproape 150 de ani.

Fără să-i pese de recomandările medicilor şi dornic să-şi îndeplinească visul, acesta n-a mai consumat nici măcar un pahar cu apă, însă consumă, zilnic, numeroase fructe: pepeni, ananas, portocale, castraveţi şi mere. Totuşi, consumă lapte cu cacao şi ciocolată cu lapte.

Această decizie a venit în urma dependenţei de mâncare fast food. Mai mult de atât, acesta face sport zilnic, el alergând 10 şi 15 kilometri pe zi.

”Iniţial mi-am început dieta cu fructe şi legume crude, dar am revenit la hrana gătită, care include şi grătare, şi fripturi, după ce mi-am dat seama că mă trezeam în fiecare noapte de două-trei ori să merg la toaletă să urinez. Mă simt mult mai bine de când nu mai beau apă pentru că nu mai bag în organism clor şi fluor”, a declarat acesta.

sursa: a1.ro

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved