NATURAL sau CEZARIANĂ? 5 motive pentru care NU ai vrea să NAȘTI un copil! – gândul
Wed, Jul 23rd, 2014

NATURAL sau CEZARIANĂ? 5 motive pentru care NU ai vrea să NAȘTI un copil!

1406115214c12fcb54

Dacă multe dintre femei se tem de durerea nașterii, ar trebui să țineți cont și de alte etape prin care treceți atunci când aduceți pe lume un bebeluș. Există lucruri mai groaznice decât durerea.

1. Dai naștere propriei placente – după ce “distracția” se termină și copilul a văzut lumina zilei, vei ămâne cu sarcina de a elimina placenta, un lucru nu tocmai plăcut. Unde mai pui și faptul că există o modă de a mânca, deși este extrem de dezgustător, acest organ în care bebelușul a petrecut 9 luni de zile.

2. Vaginul ar putea avea nevoie de un lifting – nu degeaba mamele și bunicile regretă tinerețea. O dată ce copilul iese prin vaginul tău, deși totul se presupune că revine la normal, această zonă se modifică. Normalitatea nu va mai fi tocmai cea dinaintea nașterii.

3. Ruperea vaginului – pentru a evita acest lucru, mulți medici apelează la tăierea zonei în prealabil, lucru care se numește episiotomie. Nu doar că pare dureros și neplăcut, dar acest procedeu ne face să ne gândim de două ori înainte de a renunța la prezervativ.

4. Cordonul ombilical – oare ce se întâmplă cu acesta după ce copilul se naște? Se pare că neavând terminații nervoase, acestea este pur și simplu nedureros.

5. Vei face pe tine – în tensiunea nașterii te vei elibera nu doar de sarcină, ci și de “tensiune”. Cu toate acestea medicii spun că nu ar trebui să te stresezi prea mult din această cauză.

sursa: euforia.tv

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. vivien says:

    da…cu siguranţă cel ce a scris articolul este unul din persoanele care nu trebuia să se nască… OMG !!! câtă stupizenie!!!
    Auzi acolo : dai naştere propriei placente…. Idiotule, tu ai citit ce ai axris?!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved