Nicio mireasa nu ar fi purtat asta in ziua nuntii. Cum a socat o femeie din Republica Dominicana – gândul
Wed, Apr 16th, 2014

Nicio mireasa nu ar fi purtat asta in ziua nuntii. Cum a socat o femeie din Republica Dominicana

Cand auzim cuvantul “nunta”, ne gandim la miri si mirese imbracati elegant, sarbatorind cea mai importanta zi din viata lor intr-un decor boem si romantic.

In cazul lui Maricelis si a lui Omar insa, ziua nunti a fost putin mai diferita, avand in vedere ca au ales sa-si organizeze evenimentul in Republica Dominicana, intr-un cadru cu influente rock.

Cei doi s-au cunoscut in New York, unde si locuiesc actualmente. Petrecerea de nunta au organizat-o insa intr-o tara exotica si in costumatii de care majoritatea cuplurilor ar fugi vazand cu ochii.

“Nunta noastra a fost diferita pentru ca si noi suntem diferiti. Cele mai multe nunti in tematica Rock’n Roll sunt inspirate de curentul din America sau Anglia, dar noi am adoptat o influenta hispanica”, a spus mireasa.

Maricelis a purtat o rochie neagra flamenco pentru a se asigura ca e in ton cu evenimentul, iar Omar un costum negru a la Elvis, care a primit complimente din partea rudelor si prietenilor.

Desi au fost o mireasa si un mire atipic, Maricelis si Omar s-au distrat de minune si spun ca alegerile lor muzicale, precum si locatia i-au distrat pe toti cei prezenti la eveniment.

Iata imagini de la nunta bizara a celor doi:

FOTO: RocknRollBride
sursa: www.perfecte.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved