Noroc in dragoste: de ce unele femei au mai mult succes? – gândul
 
Mon, Apr 16th, 2018

Noroc in dragoste: de ce unele femei au mai mult succes?

Vazand ca altii au avut noroc in dragoste poate fi motivant sau descurajator in functie de starea ta de spirit. Si daca starea ta de spirit e “Toata lumea are noroc in dragoste, numai eu nu” atunci s-ar putea sa fie extrem de deprimant. Pe eharmony.com am descoperit care sunt caracteristicile femeilor care reusesc sa-si gaseasca jumatatea si aiba o relatie ca-n povesti.

Te intrebi de ce unele femei au noroc in dragoste, iar altele nu? Iata ce trbuie sa stii ca sa te numeri printre cele norocoase.

Ca sa ai noroc in dragoste, iesi cat mai mult in oras

Gasirea partenerului potrivit este in multe cazuri un joc al numerelor. Poti gasi dragostea ideala de la primul iubit? Nu e imposibil, dar sansele sunt foarte mici. Pentru cei mai multi oameni, e nevoie de multe intalniri si de multe incercari esuate inainte de a gasi un partener cu care sa fie compatibili. Sunt multe persoane singure care se plang ca nu gasesc un om potrivit, ca nu au noroc in dragoste si care totusi nu fac nimic concret pentru asta. Daca vrei sa-ti gasesti persoana potrivita pentru tine atunci nu poti sta pe margine, trebuie sa intri in jocul amoros si sa dai sanse.

Daca vrei sa ai noroc in dragoste atunci fa pace cu sexualitatea ta

Feminitatea si sexualitatea sunt forte puternice care (cu riscul de a suna ca un film cu supereroi) pot fi folosite pentru a face bine sau rau. Femeile care au noroc in dragoste tind sa imbratiseze o perspectiva sanatoasa asupra acestor doua laturi. Ele nu-si reprima sexualitatea si nici nu o folosesc pentru a-i manipula pe cei din jurul lor.

Ai grija de tine

Meriti sa fii iubita si pretuita. Si nu, nu trebuie sa ai niste trasaturi perfecte sau niste forme de supermodel. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti neglijezi aspectul. E important sa fii in permanenta ingrijita, sa mananci bine, sa faci din cand in cand miscare. Sa le arati celor de langa tine ca te iubesti si ca investesti timp in tine.

Iubeste bine ca sa ai noroc in dragoste

Succesul in relatii depinde foarte mult de felul in care stii sa iubesti. Exista o multime de abilitati relationale pe care trebuie sa le stapanesti pentru a te putea bucura de o relatie armonioasa. Printre acestea se afla puterea de a ierta, dar si de a cere iertarea, stabilirea unor limite sanatoase, comunicarea directa, sa fii o buna ascultatoare si sa inveti sa-ti folosesti cuvintele pentru a construi si nu pentru a distruge.

sursa www.andreearaicu.ro Foto: Guliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved