Noua provocare de pe internet este să consumi detergent lichid – Un pericol real – gândul
Thu, Jan 18th, 2018

Noua provocare de pe internet este să consumi detergent lichid – Un pericol real

Tide Pod Challenge este cea mai nouă provocare apărută printre adolescenți.

Dacă în urmă cu câțiva ani, tinerii din întreaga lume se filmau în timp ce își turnau găleți cu apă în cap, acum acceptă provocarea capsulelor de detergent.

Adolescenții se filmează când mănâncă capsule cu detergent Tide și publică videoclipul pe YouTube. Provocarea s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare, iar unele clipuri au depășit 100.000 de vizualizări.

Potrivit The American Association of Poison Control Centers, în primele săptămâni ale noului an a crescut în mod alarmant numărul persoanelor care au ingerat detergent.

Medicii trag un semnal de alarmă și avertizează că un astfel de detergent este destul de toxic pentru organism și poate provoca probleme grave de sănătate.

Un purtător de cuvânt Procter & Gamble, compania mamă a Tide a declarat: „Capsulele noastre reprezintă un detergent foarte concentrat pentru a curăţa hainele. Ele ar trebui folosite doar pentru a spăla hainele şi ar trebui ţinute departe de copii. Ei nu ar trebui să se joace cu detergentul, în nicio circumstanţă, chiar dacă e vorba de o glumă.“

Sursa: Noizz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved