Noul film Fifty Shades of Grey: cand apare si ce rochie de mireasa va purta Anastasia – gândul
 
Fri, Jan 12th, 2018

Noul film Fifty Shades of Grey: cand apare si ce rochie de mireasa va purta Anastasia

A aparut deja un trailer Fifty Shades Freed! L-am vazut si iti spunem ce va contine al treilea film din seria Fifty Shades of Grey!

Cu siguranta esti curioasa cand apare Fifty Shades Freed sau ce rochie de mireasa va purta Anastasia in film (da, o vom vedea in fata altarului!). Asa ca editorii Harper’s Bazaar au adunat tot ce iti doresti sa stii la un loc.

In noul trailer, aflam ca Ana este insarcinata. O vedem pe Ana proband rochia de mireasa in ceea ce pare a fi inca un episod incendiar al francizei.

In noul trailer Fifty Shades Freed, vedem cuplul recitand juramintele, iar Anastasia apare intr-o rochie superba din dantela, cu o brosa de cristal in par si un voal delicat, suav.

Specialistii Harper’s Bazaar au aflat detalii despre rochia de mireasa purtata de Anastasia Steele, viitoare Grey, dupa ce au vazut primul trailer Fifty Shades Freed.

Daca vrei sa stii cand apare Fifty Shades Freed, noul film Fifty Shades of Grey, afla ca vei avea ce sa faci de Valentine’s Day 2018, deoarece acesta va rula pe marile ecrane de la noi incepand cu 9 februarie.

Despre rochia personajului feminin, editorii revistei de moda Harpers’s Bazaar spun ca este o creatie Monique Lhuillier, cea care a creat toate rochiile de seara purtate de Miss Steele.

Daca ai vazut Fifty Shades of Grey si Fifty Shades Darker si daca ai remarcat tinuta de seara purtata de ea la balul mascat din al doilea film al francizei (rochia din satin gri-argintiu purtata cu capa din pene de strut), afla ca tot creatoarea de moda Monique Lhuillier a realizat si acel outfit.

Designerul, cunoscut pentru un stil romantic, a creat rochii de mireasa pentru celebritati precum Reese Witherspoon, Lauren Conrad, Savannah Guthrie, Carrie Underwood, Britney Spears si Pink.

De aceasta data, vedem si in postarile de pe retelele de socializare, designerul a imbinat liniile traditionale si taieturile avangardiste pentru a crea o rochie de mireasa ce pare a avea silueta sirena, cu insertii delicate si senzuale din dantela.

sursa www.andreearaicu.ro Foto: Guliver/Facebook/Instagram, screenrant.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved