Nu o sa te mai machiezi niciodata in masina dupa ce vezi asta! Ce a patit aceasta tanara in timp ce se dadea cu creion dermatograf – gândul
 
Thu, Jun 14th, 2018

Nu o sa te mai machiezi niciodata in masina dupa ce vezi asta! Ce a patit aceasta tanara in timp ce se dadea cu creion dermatograf

A fost la un pas sa ramana fara vedere dintr-un accident minor cu taxiul si pentru ca se machia in timpul asta.

Nu o sa te mai machiezi niciodata in masina dupa ce vezi asta! Oricat ar parea de incredibil femeia din imagine a fost la un pas de moarte doar pentru ca se machia in timp ce mergea pe bancheta din spate a unui taxi in Bangkok.

In timp ce folosea creionul sa se aranjeze taxiul a fost implicat intr-o tamponarea usoara, un accident cum se intampla extrem de multe intr-un oras atat de aglomerat cum este Bangkok. Chiar in momentul acela femeia care nu purta nici centura de siguranta a fost propulsata cu capul in tetiera scaunului soferului, urmarea a fost cea pe care o vedeti in imagini.

Taximetristul s-a speriat cand domnisoara din spate a inceput sa urle extrem de tare dupa incident, iar cand a vazut ce s-a intamplat de fapt a chemat de urgenta ambulanta. Femeia a lesinat din cauza durerii, iar medicii au preluat-o imediat fara sa incerce sa-i indeparteze pe loc creionul infipt in ochi.

Dupa ce a ajuns la spital si-au dat cu totii seama cat noroc a avut si ca vederea de la ochiul stang nu ii va fi deloc afectat dupa acest incident crunt. Medicii thailandezi de asemenea au subliniat cat noroc a avut domnisoara de aproximativ 20 de ani pentru ca nu i-a patrus fix in ochi creionul cu care se machia sau mai adanc in cap afectandu-i astfel functiile vitale.

Un alt lucru care l-a mirat pe taximetrist dar si pe paramedici a fost faptul ca femeia nu a sangerat deloc,desi creionul a fost foarte adanc infipt in ochi. Singurul semn grav a fost faptul ca avea putin sange care ii curgea din nas.

Autoritatile locale au facut public acest caz tocmai pentru a atrage atentia asupra pericolului pe care il reprezinta machiajul in masina.

sursa ciao.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved